Aranyszamár színház

Lesznai Anna-Markó Róbert: Péter és a csodaágy

ARANYSZAMÁR SZÍNHÁZ

Lesznai Anna-Markó Róbert: Péter és a csodaágy

5-9 éves korig ajánlott

Időpontok: október 20. péntek 9.30 óra és 11 óra (két előadás)

Az első előadás előtt és után Csillagmadár készítő kézműves foglalkozás lesz. Erre – a korlátozott létszám miatt – külön kell jelentkezni, s időpontot egyeztetni.

Péter egy olyan fiú, aki időnként rongál: fát, bútort és egyéb fából készült jószágokat. Amikor édesanyja váratlanul megbetegszik, Péterből egy csapásra megrögzött bútorrongáló lesz. Megrögzött bútorrongálása közben – szintén váratlanul – megjelenik egy magát Csillagmadárnak tituláló kanári, (vagy egy kanári kinézetű Csillagmadár?), hogy megakadályozza Pétert a fák, bútorok és egyéb fából készült jószágok rongálásában. És mert ez nem sikerül neki, Pétert a fák hatalmas és éleslátású tanácsa elé penderíti, hogy ott döntsenek a fiúról.

Tervezte: Matyi Ágota
Zenéjét szerezte: Szirtes Edina Mókus
Rendezte: Kolozsi Angéla

A VIII. kerületben élőknek és a kerület óvodai, iskolai csoportjainak ezek a programok díjtalanul látogathatók. Előzetes bejelentkezés és egyeztetés (kézműves foglalkozáson való részvételi szándék jelzése is): jozsefvarosigaleria@jkn.hu e-mail címen, illetve a +36 70 631 1671-es telefonszámon, Billing Gyöngyinél lehet.

A kézműves foglalkozásokat Sipos Orsi vezeti, korlátozott létszámban folynak. (Ha erről külön kérdésük van, érdeklődjenek a +36 20 5877-444-es telefonszámon, vagy sipos.orsolya17@gmail.com e-mail címen.)

Az egész programra (nem VIII. kerületieknek) 500 Ft/fő a díja.

Helyszín: Józsefvárosi Galéria

500 Ft/fő, VIII. kerületi csoportoknak ingyenes

Időpontok: október 20. péntek 9.30 és 11 óra

2017-10-20T17:33:49+00:00
global $eventon; $eventon->frontend->load_default_evo_scripts();
X