Könyvjelző Varieté koncertek

A kötelező távolságtartás érvényesítése érdekében ennek a programnak a látogatói létszámát maximum 20 főben limitálni kényszerülünk!

A zenekarvezető célja, hogy a korai tradicionális jazztől a 40-es évek swing korszakáig terjedő időszak ikonjait megidézze, a lehető legmagasabb szinten szórakoztassa a közönséget a könnyed, érthető, ám jazztörténetileg mégis jelentős szerzeményekkel.
Olyan mára talán kissé elfeledett előadókról van szó, mint Fats Waller, Louis Armstrong, Lester Young, Artie Shaw vagy Benny Goodman, akik a maguk korában újítók voltak, rengeteget tettek hozzá a műfaj kiteljesedéséhez.
A zenekar tagjai egytől egyig avatott mesterei a swing zenének: Dennert Árpád klarinétozik és szaxofonozik, Nagy Iván zongorázik, Oláh Zoltán nagybőgőzik, Cseh Balázs dobol és Lukács Eszter énekel.

Időpont: 2020. október 21., szerda, 19.00 óra

Kedves Látogatóink!

Galériánknak értelemszerűen mindig az aktuális járványhelyzethez kell igazítania működését. Ebből kifolyólag nem zárható ki, hogy esetlegesen korlátozó intézkedések bevezetésére fogunk kényszerülni (részleges nyitva tartás, látogatói létszám korlátozás, időszakos bezárás).
Programjaink szervezésekor mindezt figyelembe vettük, ezért a műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Helyszín: Józsefvárosi Galéria

Jegyár: Ingyenes

Időpont: 2020. 10. 21., 19 óra