A Trivium kiadó rendezvénye

Kedves Olvasó!

Szeretettel meghívjuk a török irodalom kedvelőit a május 11-én tartandó könyvbemutatónkra!
Ha szívesen olvas magával ragadó, izgalmas könyveket, szereti a török kultúra sokszínűségét és a számtalan bestseller közül valami igazán különlegeset olvasna végre, akkor ott a helye a könyvbemutatónkon Önnek is!

AYSE KULIN – SZARAJEVÓ RÓZSÁJA
Törökországban már 78 kiadás!

1992. Jugoszlávia. Kitört a háború, Szarajevó ostrom alatt. A bosnyák tudósító, Nimeta az események sűrűjében találja magát. Férje és egyetlen fia a szerbek ellen harcol. A sors fintora, hogy Nimeta munkája során megismerkedik Stefannal, a horvát újságíróval, így a nő mágánéletén is eluralkodik a káosz…

Az Aylin című kötet török származású szerzője által hitelesen megírt, történelmi alapokon nyugvó, szerelmi szállal átszőtt regénye fájdalomról és kegyetlenségről, melyet felülír az élet igenlése és a soha el nem múló remény.

Könyvei több mint tízmillió példányban keltek el világszerte!

Az est folyamán kelet szakértőkkel, fordítókkal és történészekkel beszélgetünk a török irodalomról, a bemutatott könyvről és török sorozatainkról.

A rendezvény zártkörű, limltált a férőhely, ezért kérjük minél hamarabb jelezzék részvételi szándékukat a következő e-mail címen: konyvek@triviumkiado.hu

A belépés minden résztvevő számára ingyenes, sorsolással, ajándékkal és más meglepetésekkel várjuk az érdeklődőket!

A rendezvény időpontja: május 11. (péntek), 17 óra

Helyszín: Józsefvárosi Galéria

Jegyár: Ingyenes

Időpont: 05. 11.